GLOWINESLoyalty
Salonbeheer
Uitsluitend voor medewerkers van GLOWINES.

Alleen op een eigen, persoonlijk toestel. Niet aangevinkt: je wordt afgemeld zodra je de browser of app sluit. Je wachtwoord wordt nooit bewaard.

of

Ook bij Google geldt de keuze "Aangemeld blijven op dit toestel".

Ben je klant? Open de klantenapp